Producten voor pellipskrab dek (17)

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen

Gekookte krabbenklauwen
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper

Hele uitgeweide rode snapper
Reuzensquid strips – frituurmaat

Reuzensquid strips – frituurmaat

IQF • Blancheren
Zeevruchtenverpakkingen

Zeevruchtenverpakkingen

Verpakkingen voor zeevruchten
Kreeften - Gekookt en gepeld

Kreeften - Gekookt en gepeld

IQF Gekookte gepelde rivierkreeften
Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen

Gekookte hele witte schelpen
Roodbaars steak

Roodbaars steak

Roodbaars steak
Ambachtelijke oesterproductie

Ambachtelijke oesterproductie

Al onze oesters worden verfijnd in 'claire', deze in de klei gegraven bassins, die tijdens hoge getijden met zeewater worden gevoed.
Rauwe halve kreeft

Rauwe halve kreeft

IQF
Rauwe garnalen gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd

Rauwe garnalen gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd

Rauwe garnalen gepeld – Ontdarmd of niet ontdarmd
Gekookte gepelde garnalen – Ontdarmd of niet ontdarmd

Gekookte gepelde garnalen – Ontdarmd of niet ontdarmd

IQF • CPND / CPUD
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Inktvisbuizen U5 en 8/12

Inktvisbuizen U5 en 8/12

Inktvisbuizen U5 en 8/12
Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft

Gekookte halve kreeft
Pangafilets

Pangafilets

IQF / IWP
Hele Sint-Jacobsschelpen

Hele Sint-Jacobsschelpen

Premium sint-jakobsschelpen, zorgvuldig geselecteerd op grootte, versheid en smaak.